6 aprilie 2020

Scopul și durata

La 17 ani de la featuring-ul „Nu pot să mai suport”, Nico are o noua colaborare cu Cabron, care îi compune noul single, „Scopul și durata”.Tot în 2003, Cabron i-a produs lui Nico o serie de melodii incluse pe albumul „Gând pentru ei”. În aceeași perioadă, Nico a colaborat și cu grupul „Codu Penal”, din care făcea parte Cabron, pentru „Singur pe stradă”.

Noul single, „Scopul si durata”, este compus de către Cabron, care a scris versurile alături de Ovidiu Iordache, producția fiind realizată de către Laurențiu Matei.

Nico îmbină cu succes cariera muzicalp cu scena teatrului, iar la începutul lui 2020 a adus spectacolul „Zaraza” pe scena Teatrului Național din București. În plus, tot anul acesta a participat în cadrul emisiunii concurs – „Asia Express”, alături de fiica sa, Alexandra. În 2019, Nico a lansat piesa „4 pereți”, o baladă sensibilă, în imagini alb negru.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook