6 aprilie 2020

Scopul și durata

La 17 ani de la featuring-ul „Nu pot să mai suport”, Nico are o noua colaborare cu Cabron, care îi compune noul single, „Scopul și durata”.Tot în 2003, Cabron i-a produs lui Nico o serie de melodii incluse pe albumul „Gând pentru ei”. În aceeași perioadă, Nico a colaborat și cu grupul „Codu Penal”, din care făcea parte Cabron, pentru „Singur pe stradă”.

Noul single, „Scopul si durata”, este compus de către Cabron, care a scris versurile alături de Ovidiu Iordache, producția fiind realizată de către Laurențiu Matei.

Nico îmbină cu succes cariera muzicalp cu scena teatrului, iar la începutul lui 2020 a adus spectacolul „Zaraza” pe scena Teatrului Național din București. În plus, tot anul acesta a participat în cadrul emisiunii concurs – „Asia Express”, alături de fiica sa, Alexandra. În 2019, Nico a lansat piesa „4 pereți”, o baladă sensibilă, în imagini alb negru.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook