8 decembrie 2017

De sărbători

Nico începe luna decembrie cu piesa „De sărbători”. De Sfântul Nicolae, artista lansează o nouă piesă, în colaborare cu Marius Bălan. În videoclip, apare și un grup de copii, cursanți ai clubului Artist Ploiești, cu o coregrafie realizată de către Diana Uța.Nico declară:

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă mi-am dorit să am prietenii aproape, iar împreună să aducem bucurie în sufletele oamenilor. După ce Marius Bălan, cu care sunt la a doua colaborare, mi-a propus să mai facem un duet, am luat legătura cu Alin Radu și Vlad Petre, iar așa s-a născut piesa „De sărbători”.

Marius Bălan adaugă:

Mă bucur foarte mult și mă onorează că Nico nu a stat pe gânduri și a spus da unui nou proiect, la care s-a alăturat și prietena noastră comună Roxana Furtună cu minunatele ei fetițe ce ne-au asigurat atmosfera de sărbătoare. Masterul audio a fost făcut de Laurențiu Matei, nimeni altul decat soțul lui Nico.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook