12 octombrie 2018

Oare cine?

Nico s-a transformat total pentru noul videoclip. Are o nouă culoare la păr, și-a schimbat stilul vestimentar și a filmat în mijlocul unui foc. Toata acțiunea s-a desfășurat în cadrul filmării noului videoclip pentru piesa „Oare cine?”.O baladă de dragoste revelatoare, piesa „Oare cine?” este compusă de către soțul artistei, Laurențiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache. Pentru videoclip, Nico a colaborat cu regizorul Silviu Mîndroc și a filmat pe parcursul unei zile, la studiourile din Buftea.

Într-un decor de poveste, Nico a apelat la câteva trucuri stilistice și pe lângă noua culoare a părului, artista are și o ținută dramatică, inspirată de filmele și cultura western, cu accente dramatice, în concordanță cu studioul în care a filmat.

„Oare cine?” face parte dintr-o serie de melodii de dragoste pe care Nico le-a lansat în 2018. A început în februarie cu „Suflet pereche”, a continuat cu „Nebuni îndrăgostiți”, iar toamna o aduce romantică și melancolică în „Oare cine?”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook