29 octombrie 2021

Big Shot

Piesa „Big Shot” a formației The Lumineers este al doilea single de pe albumul „Brightside”, care este lansat pe 14 ianuarie 2022. Noua piesă vine însoțită de videoclipul oficial, fiind inspirat de perioada aniilor ’90 și de MTV.Trupa nominalizată de două ori la premiile Grammy a mai lansat și melodia „Brightside”, primul single al noului proiect. Piesa a fost cântată la Jimmy Kimmel Live! și este și ea însoțită de un videoclip oficial.

„Big Shot” este produsă și mixată de David Baron și Simone Felice în 2 sesiuni. „Brightside” este primul album al celor de la The Lumineers după o pauză de mai mult de 2 ani, fiind cel mai spotan și fericit proiect al trupei. Cele 9 melodii conțin momente artistice din partea celor doi co-fondatori și compozitori, Wesley Schultz și Jeremiah Fraites, din partea celor 2 producători principali, David Baron și Simone Felice, din partea lui Byron Isaacs și Lauren Jacobson, dar și din partea lui Cindy Mizelle, James Felice și a compozitoarei Diana DeMuth.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook