2 martie 2022

The Tipping Point

Tears For Fears a lansat albumul „The Tipping Point”. Este primul material discografic din ultimii 17 ani. Acesta este urmat de un turneu ce începe în luna mai 2022. Pitchfork, Vulture, Stereogum și alte publicații au declarat ca acest proiect este unul dintre cele mai așteptate din acest an.



În octombrie 2021, trupa a lansat primul single, „The Tipping Point”, surprinzând durerea de a vedea pe cineva pe care îl iubești pierzând lupta lungă cu boala.

Al doilea lor single, „No Small Thing”, a fost o întâlnire a celor doi, găsindu-și inima și sufletul pentru a completa albumul. Videoclipul însoțitor a fost realizat folosind doar imagini care arată conflictul dintre libertățile individuale și responsabilitatea colectivă.

Cel mai recent single al lor, „Break The Man”, este o piesă plină de putere, care cere un echilibru mai bun între bărbați și femei. Inspirat de versurile melodiei, videoclipul cuprinde o lume care ilustrează realitatea construită a patriarhiei – un loc al ierarhiilor nesfârșite construite pe devotamentul orb pentru lucruri instabile și nesustenabile. Din interior, lumea pare infinită, dar din exterior este o simplă jucărie în mâna Universului.

În noiembrie 2021, trupa a anunțat, de asemenea, The Tipping Point World Tour, cu sprijinul formației Garbage în S.U.A. Începând cu Cincinnati, OH, pe 20 mai 2022, fanii urmează să vadă trupa cântând în peste douăzeci de orașe din America de Nord, înainte de a încheia turneul cu spectacolul din Wantagh, NY, pe 25 iunie 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook