14 iulie 2021

Magia

Alvaro Soler revine după un an și jumătate cu „Magia”, albumul ce urmează single-ul omonim, care a fost lansat în martie 2021. „Magia” întruchipează tema centrală a acestui nou capitol pentru Alvaro Soler. Albumul include, pe lângă single-urile „Magia” și „Mañana”, multe melodii noi la care a lucrat Alvaro în ultima perioadă.Alvaro Soler a declarat:

Pentru „Magia” nu numai că am scris mai multe melodii decât oricând, dar am avut și timp să le produc eu însumi, ceea ce a fost foarte distractiv. Unele piese au fost scrise acum câțiva ani, unele sunt noi, dar pentru toate acum este momentul potrivit. Sunt povești personale, tot din vremuri dificile. Pauza m-a ajutat să înțeleg unde vreau să merg cu muzica mea, iar „Magia” este, cu siguranță, cel mai intim album al meu până în prezent și, după părerea mea, cel mai bun. S-ar putea să aibă legătură cu faptul că acum am 30 de ani, acum mă pot deschide într-un mod diferit. De asemenea, am crescut puțin, desigur, și pot arăta toate astea acum.

Alvaro acoperă subiecte de o imensă importanță pentru el, precum în „Si Te Vas”:

Piesa este despre o relație cu urcușuri și coborâșuri, despre cât de complicată poate fi iubirea. În clipul pe care l-am filmat pe Costa Brava – unde mă simt ca acasă – mă scap de mine. Chiar dacă prietenii și familia vă avertizează că vă aflați într-o situație care nu este bună, dacă nu sunteți conștienți, nimeni nu vă poate salva.

„Alma De Luz” reflectă starea interioară a muzicianului care călătorește mult pentru muncă și face naveta între Berlin și Barcelona:

„Alma De Luz” înseamnă „sufletul luminii” și este despre prejudecăți și frică de necunoscut. Experimentez acest lucru tot timpul și cred că am face bine cu toții să ne dăm seama că sufletele noastre sunt pline de lumină.

În afară de o melancolie mai evidentă, „Magia” respiră și cealaltă parte a lui Alvaro, pe care fanii săi o iubesc de multă vreme despre el. Este o ispravă pe care Alvaro Soler a stăpânit-o, ceea ce demonstrează din nou cu „Despiertos”, care înseamnă „a fi treaz” în spaniolă.

Alvaro Soler declară:

Piesa a fost scrisă în perioada de carantină și sună ca genul de muzică pe care o ascultam Este pop, dar puțin mai plin de suflet decât de obicei. Este vorba despre dorul de a-ți îmbrățișa prietenii din nou, de a te relaxa și de a sărbători împreună și de certitudinea că vei rămâne împreună.

Pe album, mai regăsim cântece precum „Dejala Que Baile”, pe care sora lui mică Paula are rolul ei, sau pe „Diferente”, unde poate fi auzit cu fratele său Greg Taro.

Avem o relație foarte bună și a fost grozav să-l invit spontan în studio și să facem muzică împreună. Este foarte frumos să aduc familia mea împreună cu muzica mea și sunt onorat să cânte pe această piesă cu mine.

Single-ul „Mañana”, care a fost lansat în iulie 2021, aduce o caracteristică și mai proeminentă, adică o colaborare cu duoul colombian de pop latino de succes Cali Y El Dandee.

„Magia” nu a fost doar primul single oficial și titlul albumului, ci este, de asemenea, firul comun al acestui nou capitol pentru Alvaro Soler după o pauză. Vorbind despre album Alvaro Soler mărturisește:

Am fost cu toții obligați să ne redescoperim și să simțim din nou că lucrurile mici din viață pot fi magice. Pe lângă griji, am experimentat și o solidaritate pe care nu am mai știut-o până acum și mi-a reaprins viziunea de a aduce oamenii împreună prin cântecele mele.
Cred că avem nevoie și de momentele dificile pentru a aprecia cu adevărat pe cele simple.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook