10 martie 2021

Magia

După succesul pe care l-a obținut în ultimii ani, Alvaro Soler poate fi numit cu ușurință o senzatie a muzicii. Direct din facultate, piesele artistului de origine spaniolă-germană l-au propulsat în topurile din întreaga Europă și America Latina, dar și pe scenele din lumea întreagă. Piesa „Magia” este cea mai recentă lansare a artistului.



Succesul fulmimant a fost și motivul pentru care Alvaro Soler și-a luat niște timp liber în anul 2020. Un an fără călătorii, 12 luni pentru a se liniști și 365 de zile pentru a compune muzică nouă.

Artistul declară:

Am fost puțin obosit. A fost cea mai frumoasă călătorie din viața mea și sunt foarte recunoscător, dar în același timp a avut un gust dulce-amărui pentru că nu am putut avea o viață privată. Am vrut niște timp pentru alte experiențe. Desigur, am participat în câteva proiecte și aveam câteva spectacole programate, apoi după cum știm, lucrurile au luat o întorsătură diferită. Pandemia s-a agravat și după două luni a început să mi se facă dor de agitație.

Alvaro Soler este un muzician și o persoană cu o poftă de viața autentică. Acesta adaugă:

Viața este scurtă – trebuie să fie distractivă. Izolarea ne-a forțat să ne redescoperim și să ne îndreptăm atenția spre lucrurile mici și să descoperim cât de magice pot fi acestea. Spre exemplu, să ne îmbrățișăm părinții sau să vedem apusul la o cafenea. Pe lângă toate îngrijorările, am exeperimentat o solidaritate între necunoscuți pe care nu am mai văzut-o până acum și dorința mea să aduc oamenii împreună, prin intermediul muzicii, a fost reaprinsă. Muzica răspândește speranța și ne ajută să ne păstrăm încrederea.

Piesa „Magia” a fost inspirată de fani. „Magia” este prima piesă lansată după această pauză, iar albumul programat pentru vara anului 2021 are același nume.

Alvaro Soler spune:

Am realizat cât de des este folosit acest cuvânt pentru a descrie ceva ce nu putem descrie altfel. Nu totul are nevoie de o sută de cuvinte, nu totul are nevoie de un motiv – câteodată suntem copleșiți de lucruile mici. Pur și simplu o simțim.

Anul 2021 este unul plin de provocări pentru Alvaro Soler care abia așteaptă sș se întâlnească cu oameni și să găsească modalități noi de a-și face muzica auzită. În ochii lui Alvaro Soler, viața rămâne un motiv de celebrare, un miracol plin de muzică și speră că „Magia” se va dovedi a fi coloana sonoră a unui an mai ușor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook