19 octombrie 2020

My Mama Told Me

Alma, tânăra și talentata artistă originară din Bulgaria, cunoscută pentru sound-ul pop melancolic, lansează single-ul „My Mama Told Me”, a cincea piesă, un proiect cu o notă rebelă. Piesa este compusă alături de producătorul bulgar de top, și totodată artist hip-hop, Pavell.„My Mama Told Me” este un track dance despre tinerețe și greșelile făcute de către oamenii neexperimentați în căutarea identității.

Piesa „My Mama Told Me” vine însoțită de un videoclip filmat într-o școală, în care Alma se trezește într-o realitate paralelă, în care ea și umbrele care dansează exprimă gânduri izvorâte din comportamnete.

Anterior acestei piese, Alma a lansat balada „Be Alright”, despre dragoste, speranță în tot contextul pandemic. Piesa a fost inclusă în peste 40 de playlisturi din Bulgaria, Polonia, România, Germania, Italia, Grecia, Turcia și Ucraina.

Alma a cucerit inimile oamenilor odată cu lansarea primei sale piese, „Perfect”, care s-a bucurat de succes în topurile muzicale din Polonia, Rusia sau Grecia, devenind ulterior și cea mai populară melodie bulgară în 2019.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook