12 august 2020

Snail

Stella Bennett, cu numele de scenă Benee, noua senzație pop, cunoscută la nivel internațional pentru hitul „Supalonely”, lansează single-ul „Snail”.Tânăra artistă originară din Noua Zeelandă surprinde acum printr-un refren care rămâne întipărit instant în minte, „I’m a snail, you’re a guy, kinda mad I can’t fly” și o producție electronică, rezultând o nouă piesă imprevizibilă și totodată un imn de necontestat.

Piesa „Snail” este compusă și înregistrată alături de Josh Fountain, după ce Noua Zeelandă a ieșit din carantină, Benee fiind inspirată în compunerea piesei de perioada de câteva săptămâni de izolare.

Benee a declarat:

În toată această perioadă am dezvoltat o fascinație pentru melci. Nu aveam foarte multe lucruri de făcut și mi-am petrecut timpul afară uitându-mă la melci, privindu-i cum își petrec o zi obișnuită. De aici a pornit și inspirația pentru piesă, de la ideea de a fi un melc și de a ieși în ploaie. Și asta este piesa mea de „lockdown”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook