12 august 2020

Snail

Stella Bennett, cu numele de scenă Benee, noua senzație pop, cunoscută la nivel internațional pentru hitul „Supalonely”, lansează single-ul „Snail”.Tânăra artistă originară din Noua Zeelandă surprinde acum printr-un refren care rămâne întipărit instant în minte, „I’m a snail, you’re a guy, kinda mad I can’t fly” și o producție electronică, rezultând o nouă piesă imprevizibilă și totodată un imn de necontestat.

Piesa „Snail” este compusă și înregistrată alături de Josh Fountain, după ce Noua Zeelandă a ieșit din carantină, Benee fiind inspirată în compunerea piesei de perioada de câteva săptămâni de izolare.

Benee a declarat:

În toată această perioadă am dezvoltat o fascinație pentru melci. Nu aveam foarte multe lucruri de făcut și mi-am petrecut timpul afară uitându-mă la melci, privindu-i cum își petrec o zi obișnuită. De aici a pornit și inspirația pentru piesă, de la ideea de a fi un melc și de a ieși în ploaie. Și asta este piesa mea de „lockdown”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook