18 noiembrie 2020

Kool

Benee, artista care ne-a cucerit cu hitul „Supalonely”, senzația neozeelandeză distinsă cu discul de platină, își lansează albumul de debut, „Hey u x”, cât și videoclipul piesei „Kool”.



„Hey u x” sună ca un album clasic de pop alternativ, pierdut în generația X și regăsit în generația Z. Amestecând genuri muzicale așa cum doar Benee poate să o facă, albumul se remarcă printr-o serie de colaborări cu nume importante din industria muzicală, printre care Lily Allen, Grimes, Flo Milli, Gus Dapperton, Mallrat, Kenny Beats, Bakar și Muroki și a fost deja lăudat de cei criticii muzicali pentru complexitatea sound-ului. Albumul a fost produs de Josh Fountain, iar coperta a fost creată de artistul californian Terry Hoff.

Benee spune că albumul este un amestec de sunete, în mod deliberat, eclectice.

Artista spune:

Scriu muzică pentru un om care ascultă muzică. Vreau ca ascultătorii să se simtă cât mai conectați cu mintea mea. L-am numit „Hei u x” ca un mesaj pe care îl trimiți unui prieten.

Benee ne dezvăluie și videoclipul oficial al noului ei single „Kool”. Realizat în colaborare cu producătorii jocului video „The Sims 4” (Electronic Arts), Benee devine un „Sim”, cu cristalul verde strălucitor „Plumbob” deasupra ei. În imagini asemănătoare jocului, apar nenumărate schimbări de ținute, în timp ce Benee rătăcește prin casă controlându-și propriul Sim de la distanță. Chitara cu sound-ul specific stilului anilor nouăzeci, linia de bas super slick și ritmul care te face să „jam with it” oferă coloana sonoră perfectă pentru aventura ei din jocul „The Sims”.

Despre „Kool”, Benee ne spune:

Piesa este despre unii oameni pe care îi cunosc și care par a fi cool fără efort. Se pare că sunt acel gen de oameni care spun întotdeauna ceea ce trebuie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook