9 martie 2021

Far Faraway

Alma, tânăra și talentata artistă originară din Bulgaria, cunoscută pentru sound-ul pop melancolic – dreamy, lansează single-ul „Far Faraway”.Inspirația este cea mai bună prietenă a Almei și, astfel, artista creează muzică cu o viteză uimitoare. După „My Mama Told Me”, Alma lansează acum o frumoasă poveste de dragoste intitulată „Far Faraway”. Tânăra cântăreață a scris atât muzica, cât și versurile noului ei single și a colaborat cu producătorul bulgar Pavell la construirea piesei.

Alma spune:

„Far Faraway” este un cântec despre dragoste atât de puternic încât te poate transporta într-o altă dimensiune – una a fericirii, a liniștii și a păcii.

Lansarea single-ului „Far Faraway” este susținută prin diverse campanii în 16 țări din întreaga lume, inclusiv Coreea de Sud, Rusia, Grecia, România, Polonia și Ungaria.

În videoclip, regizorul bulgar Dimitris Georgiev surprinde povestea de dragoste a Almei din două unghiuri diferite – una cu persoana cu care vrea să fie și una în care este singură. Acesta creează iluzia a două lumi interconectate, care uneori pot coincide. Există și o opoziție interesantă în piesă – o introducere melancolică ce izbucnește într-un ritm exploziv. Unul dintre cei mai buni prieteni ai Almei din copilărie, Noah Bay, îi este partener cântăreței în videoclipul single-ului „Far Faraway”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook