6 august 2019

Don’t Know

După ce primul său single a cucerit publicul din Bulgaria și nu numai, Alma continuă colaborarea cu românul Monoir și lansează „Don’t Know”. Piesa „Don’t Know” este compusă de artistă, alături de Christian Tarcea (Monoir), care a susținut-o încă de la început. Pe cei doi artiști îi leagă o relație de prietenie, iar în momentul în care au fost în studio, relaxarea și chimia s-au simțit instant, drept dovadă fiind și faptul că noul single a luat naștere într-o atmosferă degajată.



Alma spune:

După ce am început să scriem, Chris m-a întrebat la ce titlu m-am gândit, iar eu i-am răspuns că nu știu. Am repetat de câteva ori „Don’t Know” („Nu știu”), Chris m-a acompaniat la pian și așa am creat refrenul piesei. Dar ne-am distrat foarte mult.

Regizat de către Dimitris Georgiev, videoclipul a fost filmat în Bulgaria, într-un district abandonat din Sofia, dar și într-un supermarket care a fost special amenajat pentru a filma. Pentru a crea o imagine ușor apocaliptică, scenografii au scos toate lucrurile de pe rafturi, au turnat noroi pe jos și șapte pungi de frunze uscate.

Pe lângă Bulgaria, single-ul „Don’t Know” este lansat și la nivel internațional, în țări ca Polonia, Rusia, Italia, Grecia, Turcia, UK, Germania, Elveția sau Austria.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook