11 mai 2022

Sleep Tight

Holly Humberstone a lansat melodia „Sleep Tight”. Noua piesă este scrisă împreună cu Matty Healy de la 1975 și Rob Milton. În prezent, Holly se află în turneu împreună cu Olivia Rodrigo.



Vara trecută, BRITs Rising Star, câștigătoarea premiului NME și nominalizată Ivor Novello, Holly Humberstone, a început să se îndragostească de un prieten și nu a știut cum să treacă peste riscul de a-l pierde. „Sleep Tight”, noul single al lui Holly lansat astăzi, s-a născut din aceste emoții în timpul unei sesiuni cu colaboratorul de lungă durată Rob Milton și Matty Healy de la 1975. „Sleep Tight” este cea de-a doua colaborare a cântăreței cu Matty, după „Please Don’t Leave Just Yet”.

Holly Humberstone declară:

Este ciudat să încerci să navighezi prin sentimentele de atașament pentru un prieten, deoarece acestea sunt adesea sentimente pe care le-am fi suprimat de ceva vreme. Când plutesc la suprafață, trebuie să cântărești riscurile de a te răni și de a le pierde. „Sleep Tight” este despre incertitudinea prieteniilor care evoluează în ceva mai mult. Prima vară din izolare a fost destul de nebună pentru prietenii mei și pentru mine, pentru că în sfârșit ne-am recâștigat libertatea și ne-am comportat de parcă nu aveam nimic de pierdut. Această melodie m-a întors la acea perioadă în simțeam că tot ceea ce faceam nu avea consecințe.

Holly a cântat pentru prima dată live la Coachella câștigând fanii din SUA. Aceasta s-a alăturat acum colegei câștigătoare a premiului BRIT și artistă câștigătoare a premiului Grammy, Olivia Rodrigo, în turneul ei din SUA. Câștigând prestigiosul BRITs Rising Star la începutul anului 2022, Holly a susținut o interpretare captivantă a baladei dureroase „London Is Lonely” în direct la spectacolul de premiere. Tocmai ce a fost nominalizată pentru cel mai bun cântec din punct de vedere muzical și liric la Ivor Novello’s din acest an pentru „Haunted House”, alături de Adele, Ed Sheeran și Dave.

Holly este o compozitoare și artistă ale cărei versuri și melodii transformă experiența dureroasă în bucurie colectivă. Artista urmează să apară la Live At Leeds, Primavera, Best Kept Secret, Splendor in the Grass și Glastonbury Festival.

După ce și-a lansat cel de-al doilea EP, „The Walls Are Way Too Thin”, în care artista cântă despre a fi pierdut și a pune la îndoială locul în care îți este locul, în 2021, Holly a devenit următorul mare talent din Marea Britanie. Este povestirea sinceră din inima lui Holly care a captat inimile și mințile fanilor la nivel global, cu versuri care sunt specifice vieții ei, de la luptele surorilor ei cu sănătatea mintală până la creșterea separată de prietenii ei. EP-ul include „Scarlett”, „favorita” lui Holly, „The Walls Are Way Too Thin”, „Haunted House” și „Friendly Fire”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook