25 mai 2021

The Walls Are Way Too Thin

Holly Humberstone este o artistă cu o înțelegere profundă de a spune povești prin intermediul pieselor pe care le prezintă publicului. Melodia „The Walls Are Way Too Thin” a fost scrisă într-o perioadă dificilă în care artista se simțea pierdută în noul oraș, fiind departe de casă.Videoclipul melodiei este o operă de artă din punct de vedere al imaginii și oferă sentimentul de panică și izolare într-o casă nouă, dar care nu se simte ca acasă. Videoclipul a fost produs în colaborare cu Raja Virdi și o prezintă pe Holly încercând să scape dintr-o clădire în flăcări. Ea a declarat că toate scenele au fost reale și că a avut mari emoții în timpul filmărilor.

Noua piesă continuă ritmul de melodii personale și emoționale, precum „Haunted House”, în care Holly relatează despre casa bântuită, în care a crescut. Modul în care Holly își exprimă sentimentele în piese este evidențiat de producătorul Rob Milton de la Easy Life.

În următoarea perioadă, Holly Humberstone are 13 concerte în Marea Britanie, dintre care 6 sunt deja sold out.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook