8 aprilie 2021

Haunted House

Holly Humberstone lansează single-ul „Haunted House”. Casa copilăriei lui Holly Humberstone este o casă ciudată, ciudată, ciudată. Utilizată anterior ca locuință de servitori pentru un castel din apropiere, se prăbușea în jurul familiei artistei. Părțile sale cele mai interesante, salvate de hoardele de viori vechi pe care tatăl lui Holly le-a întins în jurul locului, sunt în straturile sale subterane. Există o temniță și o cameră plină de cârlige de carne și un climat atât de umed. Prietenilor săi li se pare întreaga casă atât de înfiorătoare încât au căutat mereu scuze pentru a nu dormi acolo.



Holly Humberstone a declarat despre noua piesa:

Am scris această melodie despre casa veche și plină de personalitate în care am crescut. Casa este o parte atât de importantă pentru familia noastră. Casa din copilărie era locul în care noi toţi ne conectăm, doar că vechimea acesteia ne făcea pe toţi să ne gândim la momentul plecării. Aceasta casă reprezintă pentru mine simbolul copilăriei.

Astăzi, Holly se simte foarte influenţată de casa în care a copilărit. Muzica şi identitatea vizuală a acesteia sunt inspirate de copilăria lui Holly. EP-ul de debut este „Falling Asleep At The Wheel”, iar piesa „Haunted House” este prima melodie după proiectul prin care a debutat în muzică.

Holly a atras atenția cu primul ei EP, iar BBC Sound of 2021 a recunoscut-o ca nou talent în muzică. Aceasta a primit laude din partea Amazon Music, Apple și DSCVR, ca fiind o artistă ce trebuie urmărită în 2021, având performance-uri live și la Jimmy Kimmel Live și The Late Late Show with James Corden.

Pasiunea lui Holly se extinde către toate valentele artei și identității sale, inclusiv la hotărârea ei de a ajuta cauzele în care crede. Adesea împrumutând hainele surorii sale în videoclipuri muzicale, Holly a decis să creeze magazinul Fifth Sister Swap pentru a schimba aceste articole cu fanii și a încuraja sustenabilitatea și reciclarea modei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook