15 septembrie 2021

Scarlett

Holly Humberstone a lansat piesa „Scarlett”, o nouă melodie care se regăsește pe următorul său EP, „The Walls Are Way Too Thin”, material care apare pe 5 noiembrie 2021.Cu versurile ei care rămân impregnate în memorie și care conectează fanii chiar și de peste Atlantic, cu show-uri la The Bowery Ballroom în NYC și Roxy Theatre în LA, care au fost sold out în doar trei minute, artista, care locuiește în Grantham, este un superstar în devenire, iar acum lansează piesa ei „preferată”, colosala melodie „Scarlett”.

Extrasă de pe cel de-al doilea EP „The Walls Are Way Too Thin”, și produsă de colaboratorul frecvent Rob Milton, piesa a fost scrisă pentru cea mai bună prietenă a lui Holly, Scarlet, despre o relație toxică. Prin intermediul conversațiilor din toiul nopții și prin puterea prieteniei între femei, Holly a ajutat-o pe Scarlett să depășească o despărțire, și a scris o piesă care rezonează cu multe persoane: „We go together like bad British weather, on the one day I made plans”.

„Scarlett” este doar un alt exemplu al înțelegerii profunde a lui Holly când vine vorba despre arta narativă și semnalează următorul mare talent din UK. Recunoscută și pentru videoclipurile simbolice și distinctive, clipul le înfățișează pe Holly și Scarlet în timp ce fură un camion dintr-o hală de aeroport și conduc libere și lipsite de grijă în timp ce soarele apune.

Holly a declarat:

Această piesă este favorita mea. Este un f*ck you adresat băiatului care a fost într-o relație cu prietena mea cea mai bună, Scarlett, și a fost scrisă în timp ce ei treceau prin despărțire. În relația lor, eforturile au venit doar dintr-o parte și, cu toate acestea, a durat ceva ani buni. Scarlett a fost implicată cu totul și își cam planificase viitorul lor împreună și a devenit destul de evident pentru mine că el o târa după el, până când el s-a despărțit de ea într-un mod crud și lipsit de empatie. Am fost confidenta ei, așa că am știut tot ce simțea, și am văzut cât de pasiv era era el cu ea la petreceri, de la bun început. Mi-a spus toate of-urile timp de un an, așa că am trecut prin toate stagiile despărțirii cu ea și am văzut cum a realizat încet cât valoarează și că el nu îi mai merita lacrimile. Am vrut să scriu această piesă din punctul ei de vedere. E un cântec destul de pozitiv, având în vedere că este vorba despre lăsarea relației în urmă, după ce a conștientizat că și el avea multe defecte, și despre reluarea vieții ca înainte de relație.

Holly adaugă:

Din punct de vedere al sunetului și al versurilor, „Scarlett” se diferențiază de restul cântecelor de pe EP și în multe feluri se simte ca o mare ușurare. Piesa este despre Scarlett, așa că a trebuit să fie și ea în videoclip. Împreună spargem o hală de la aeroport, furăm și pictăm un camion, apoi eu interpretez în spatele mașinii, în timp ce Scarlett conduce. A fost foarte distractiv.

Al doilea EP a lui Holly Humberstone, „The Walls Are Way Too Thin”, este lansat pe 5 noiembrie 2021, și conține șase piese, dintre care și un cântec nou, „Please Don’t Leave Just Yet”, o colaborare cu Matty Healy, solistul uneia dintre trupele preferate ale lui Holly, The 1975.

Humberstone spune despre EP că este despre momentul în care te simți pierdut și îți pui tot felul de întrebări despre viața ta, atât de pierdut încât trebuie să te regăsești din nou, acest lucru întâmplându-se când Holly s-a mutat în Liverpool și apoi în Londra.

Tânăra artistă susține 27 de concerte în Europa și America de Nord, dintre care 17 show-uri sunt sold out. Turneul începe pe 6 august 2021 și se termină pe 19 iunie 2022.

Noul EP, „The Walls Are Way Too Thin”, este următorul material dupa proiectul de debut, „Falling Asleep At The Wheel”, care a fost foarte apreciat de critici. Holly a fost anunțată ca Ivor Novello Rising Star Nominee, a fost numită BBC Sound of 2021, Apple’s Up Next Artist, VEVO DSCVR’s Artists To Watch 2021.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook