27 ianuarie 2022

London Is Lonely

Câștigătoarea premiului BRIT Rising Star, Holly Humberstone, a lansat piesa „London Is Lonely”, cea mai pregnantă și încărcată de suferință piesă de până acum a artistei, care documentează povestea acesteia de când s-a mutat în Londra și se simțea izolată și deconectată de restul lumii.



Artista apreciată de criticii de specialitate a câștigat inimile fanilor de pretutindeni prin versurile ei personale și introspective, prin care aceasta încearcă să explice „haosul din mintea ei”. Cel mai recent, Holly a fost numită BRIT Rising Star of 2022, călcând pe urmele unor superstaruri internaționale, printre care și Adele, Florence + The Machine, Sam Fender și Griff. Vestea a fost anunțată chiar de prietenul și colaboratorul artistei, Sam Fender, în timp ce aceștia înregistrau versiunea acustică a mega hit-ului „Seventeen Going Under”.

Holly Humberestone are agenda plină pentru primăvara lui 2022, fiind invitată personal de Olivia Rodrigo pentru a i se alătura turneului acesteia din S.U.A de promovare a albumului „Sour”.

Holly Humberstone spune:

Am scris „London is Lonely” în februarie 2020, chiar înainte să izbucnească pandemia în U.K. Abia ce mă mutasem din casa în care am copilărit în Londra și îmi petrecusem ultimele luni simțindu-mă captivă și singură în apartamentul meu micuț, pe care îl împărțeam cu străini. Londra părea așa de intensă și, deși erau așa de mulți oameni în jurul meu, m-am simțit și mai izolată, ca și cum nu aparțineam. M-am cam pierdut în oraș. Nu prea mai știam cine sunt, așa că să merg acasă și să scriu a fost spațiul meu sigur în care să procesez toată experiența. Este amuzant să ascult acum piesa, aproape după doi ani de la începutul pandemiei, și să simt că nu s-au schimbat chiar așa de multe lucruri între timp. Încă încerc să-mi găsesc locul aici și să mă simt ca acasă, așa că mi s-a părut momentul potrivit să lansez această piesă, când probabil sunt așa de mulți oameni care se simt și ei pierduți.

Cucerind inimile fanilor de pretutindeni cu talentul ei la compoziție și spectacolele captivante, Holly Humberstone a lansat la sfârșitul anului 2021 al doilea său mult așteptat EP, „The Walls Are Way Too Thin”. Pentru Holly, EP-ul de șase piese evidențiază sentimentul în care te simți pierdut și în care te întrebi cine ești și unde îți este locul. EP-ul include piesa lăudată de criticii de specialitate, „Scarlett”, capodopera după care a fost numit EP-ul, „The Walls Are Way Too Thin”, superba piesă „Haunted House”, colaborarea cu trupa 1975, „Please Don’t Leave Just Yet”, și alte două piese, intitulate „Thursday” și „Friendly Fire”.

Muzica lui Holly ajută fanii de pretutindeni prin versurile sale oneste, artista declarând că își dorește ca versurile ei să fie așa de sincere, încât fanii să le poată folosi drept inspirație pentru tatuajele lor. Holly scrie versuri despre viața sa, începând de la lupta surorii sale cu sănătatea mintală până la ruptura relațiilor cântăreței cu prietenii.

Artista mărturisește:

Oamenii pot să simtă o conexiune mai rapid cu o piesă în care mi-am expus gândurile nefiltrate. Asta caut și eu în muzica pe care o ascult, o conexiune personală. Toate lucrurile prin care trec sunt generale. Toată lumea a trecut prin aceste situații, nu doar eu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook