20 august 2021

Please Don’t Just Leave Me Yet

„The Walls Are Way Too Thin”, noul EP al lui Holly Humberstone, urmează să fie lansat pe 5 noiembrie 2021. Până atunci, artista a împărtășit lumii piesa „Please Don’t Just Leave Me Yet”, în colaborare cu Matty Healy din trupa The 1975.Holly s-a întâlnit cu Matty în mijlocul pandemiei, iar dorința artistei de socializare a dus la înregistrarea acestei piese. Humberstone s-a imaginat plecând spre mare, lăsând în urma agitația orașului, simțindu-se singură și pierdută. Împreună cu Healy și Rob Milton, unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai cântăreței, a transpus aceste sentimente universale în „Please Don’t Just Leave Me Yet”.

Holly a declarat că piesa este despre dorința ca cineva să mai rămână 5 minute în plus, pentru că durerea despărțirii va fi mult prea mare. Piesa este foarte mult inspirată de tot ceea ce s-a întâmplat anul trecut în timpul lockdown-ului, când oamenii au fost total lipsiți de socializare.

Noul EP, „The Walls Are Way Too Thin”, este următorul material după proiectul de debut, „Falling Asleep At The Wheel”, care a fost foarte apreciat de critici. Holly a fost anunțată ca Ivor Novello Rising Star Nominee, a fost numită BBC Sound of 2021, Apple’s Up Next Artist, VEVO DSCVR’s Artists To Watch 2021.

Humberstone spune desre EP că este despre momentul în care te simți pierdut și îți pui tot felul de întrebări despre viața ta, atât de pierdut încât trebuie să te regăsești din nou.

Tânăra artistă susține 27 de concerte în Europa și America de Nord, dintre care 17 show-uri sunt sold out. Turneul începe pe 6 august 2021 și se termină pe 19 iunie 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook