2 aprilie 2012

Hold Me Tight

„Hold Me Tight”, cel de-al doilea extras de pe EP-ul de debut semnat Hot Casandra, „Early Nightmares”, este o colaborare cu soprana de la Opera Naţională din Bucureşti, Bianca Ionescu, mama lui Paul Ballo. Videoclipul melodiei a fost regizat de Tudor Petremarin, iar personajele ce apar în clip sunt actori de profesie, absolvenţi ai UNATC.Piesa „Hold Me Tight” a intrat de săptămâna trecută şi în playlist-ul Radio Guerrilla, aceasta fiind al doilea single semnat Hot Casandra care se aude pe frecvenţele Guerrilla, după „Larissa”. Luni, 2 aprilie 2012, începând cu ora 19:00, Hot Casandra va fi prezent la emisiunea GuerriLIVE Radio Session, maestru de ceremonii fiind Bogdan Şerban. Paul Ballo va interpreta live, din studiourile Radio Guerrilla, piesele de pe EP-ul „Early Nightmares”, dar şi alte câteva melodii surpriză. Şi, desigur, nu va lipsi nici Bianca Ionescu, pentru duet-ul „Hold Me Tight”.

Paul Ballo, producătorul, muzicianul şi vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra, este deja un nume cunoscut publicului iubitor de muzică alternative din România, acesta activând până acum şi în trupele Go To Berlin, The Amsterdams şi Kumm.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook