29 iulie 2021

Sweet Dream

Alessia Cara pregătește lansarea celui de-al treilea album prin piesa „Sweet Dream”. Noul album atinge tema dualității. „Sweet Dream” reprezintă greutățile și neputința artistei din ultimii doi ani. Este vorba despre insomnie și nopți pierdute cu tot felul de scenarii în cap.Videoclipul piesei a fost transmis în premieră de MTV și în Times Square. Cunoscută pentru performanțele live pline de emoție, Alessia a cântat noua melodie la „Late Show with Stephen Colbert” și în cadrul emisiunii „Live with Kelly & Ryan”.

Alessia Cara este o cântăreață și compozitoare canadiană, câștigătoarea Grammy-ului „Best New Artist” în 2018. Piesa de debut, „Here”, a fost cea mai virală melodie pe Spotify în 2015, fiind certificată cu 3 discuri de platină în America. Cele mai cunoscute piese ale Alessiei sunt „Scars to Your Beautiful”, „Stay” împreună cu Zedd, „How Far I’ll Go”, „1-800-273-8255” împreună cu Logic, „Trust My Lonely”, „Out Of Love”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook