19 septembrie 2018

I’m a Dream

Seinabo Sey lansează cel de-al doilea album, „I’m a Dream”, un material compus din zece piese, ce reușesc să elimine orice graniță muzicală și să combine culturi și stiluri diferite, intersectând ritmuri de soul, R&B, pop și indie.

Albumul este un adevărat manifest, care tratează subiecte de actualitate – feminismul, identitatea de gen și stima de sine. „I’m a Dream” prezintă o altfel de Seinabo Sey, mult mai îndârjită, pasională și puternică. Materialul marchează un moment important din cariera artistei.

Seinabo Sey mărturisește:

În ultima perioadă am simțit că este foarte important să dau glas acestei povești, pe care să v-o spun direct și foarte personal. Fiecare dintre piese este reprezentată de câte un episod marcant, petrecut în ultimul an și ceva din viața mea.

„I’m a Dream” este dovada clară a progresului muzical și a saltului impresionant în cariera artistei Seinabo Sey. Single-ul „Good In You”, lansat recent (pe 24 august 2018) este un imn pop, inspirat de muzica lui Janet Jackson, care demonstrază versatilitatea lui Seinabo Sey atât din punct de vedere artistic, cât și compozițional și completează, în mod magistral, imaginea de ansamblu a întregului material discografic. „I’m A Dream” reunește piese emoționante, „I Owe You” și „Remember” feat. Jacob Banks, dar și piese cu mesaj puternic – „Breathe”, al cărui videoclip filmat în Gambia spune povestea unei femei de culoare într-o lume în care discriminarea rasială este încă prezentă.

De curând, Seinabo a anunțat începerea unui turneu european în luna octombrie 2018, cu ocazia marii lansării a albumului „I’m a Dream”. Turneul începe cu un spectacol memorabil care are loc pe 5 octombrie 2018, la Stockholm’s Ericsson Globe.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook