22 iulie 2020

Easy

Troye Sivan lansează single-ul „Easy” și anunță lansarea unui nou EP. Pe 21 august 2020, Troye Sivan lansează EP-ul „In A Dream”, un material cu șase track-uri. Anunțul apariției noului EP a venit cu track-ul „Easy”, a doua piesă de pe următoarul material.Videoclipul a fost regizat de însuși Troye Sivan.

Acesta explică:

O poveste care încă se desfășoară această mică colecție de piese explorează o perioadă de rollercoaster emoțional din viața mea, când sentimentele și gândurile erau șocant de proaspete. Revederea acestor piese și momente este grea, dar sunt mândru de muzică și încântat să o lansez.

Troye a înregistrat cinci dintre cele șase piese de pe EP împreună cu producătorul Oscar Görres (care a mai lucrat cu The Weeknd, Marina, Tove Lo), între Stockholm și Los Angeles, chiar înainte de lockdown.

Albumul „Bloom” a fost numit de către critici a numeroase publicații cum ar fi Rolling Stone, Billboard sau USA Today, unul dintre cele mai bune albume din 2018. De asemenea, publicația Time spune despre Troye că este pop star-ul perfect.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook