3 septembrie 2018

Bloom

Troye Sivan împreună cu Capitol Records lansează albumul „Bloom”. Două dintre piesele incluse pe album, „My My My!” și „Dance To This”, alături de Ariana Grande, sunt deja numărul 1 în trending pe Twitter.

Deși sunt piese de o natură foarte personală, ele reușesc să surprindă o serie de experiențe general valabile, universale, parte din procesul de maturizare. Un proces în care înveți din greșeli și din iubirile trecute, în care experimentezi momentul unei noi iubiri care te inspiră să te autodepășești. Troye Sivan a scris aceste piese împreună cu colaboratorii săi de încredere, Bram Inscore, Allie X și Leland și a înregistrat albumul cu producătorul Ariel Rechtshaid (HAIM, Usher, Kelela).

În interviul acordat de Troye Sivan lui Lucas Hedges pentru publicația The New Vanguard, artistul declara despre semnificația titlului „Bloom” următoarele:

M-am stabilit în L.A. și mă bucuram de armonia din relația mea. Nu am scris niciodată muzică veselă pentru simplul motiv că muzica este pentru mine prietenul la care apelez atunci când sunt trist, ca un fel de mecanism de cooperare. Așa că mi-am pus întrebarea: „Cum ar suna versiunea mea fericită?” și am început să scriu piesele albumului „Bloom”. La început erau un fel de scrisori de dragoste adresate iubitului meu, casei, familiei, comunității și serilor petrecute în oraș. Titlul albumului îl aveam salvat în telefon de foarte mult timp, simțeam că reprezinta tot ceea ce sunt eu.

 
Troye spune:

Am vrut să mă asigur că piesele vor avea un puternic accent al identității. Așa că mi-am propus să explorez și să găsesc cea mai bună extremă din lume.

Revista TIME a scris:

Troye Sivan este pop starul perfect al anului 2018. Albumul „Bloom” marchează o împlinire artistică a artistului, invocând influențe de la Velvet Underground până la Simon & Garfunkel.

„Bloom” este al doilea album din cariera lui Troye Sivan. Albumul său de debut, din 2015, „Blue Neighbourhood” s-a bucurat de un succes răsunător și a fost certificat cu discul de aur în Statele Unite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook