1 octombrie 2021

In The Meantime

Alessia Cara a lansat al treilea material discografic din carieră, „In The Meantime”, un amestec inspirat de adevăruri dure și sunete tropicale. Alessia a colaborat cu producători precum Salaam Remi, un colaborator frecvent al eroului muzical al Alessiei, Amy Winehouse, şi a adunat un set variat care cuprinde totul, de la breezy bossa nova („Bluebird”) la discoteca mid-tempo („Somebody Else”) și funky breakbeats („Fishbowl”).

În vârstă de 25 de ani, al treilea album de studio al solistei canadian-italiane, „In The Meantime”, oferă 18 piese pop. Albumul, care este lansat dupa „The Pains of Growing”, din 2018, include şi single-urile recent lansate „Sweet Dream” și „Shapeshifter”.

Cara a explicat:

Tema dualității este recurentă pe album, așa că a avut sens să lansez două piese pentru a introduce ambele capete ale firului. Prima parte este „Sweet Dream ”, care reprezintă greutățile și neputința din jurul ultimilor mei ani. Este vorba de insomnie și de cercurile prin care creierul meu sare peste noapte, în timp ce ar trebui să dorm. Nu e niciodată distractiv!

Alessia a adăugat:

Apoi, pe de altă parte, există „Shapeshifter”, care are un mesaj înțelept și sofisticat, într-un mod în care simt că reprezintă părțile mai mature și mai ușoare ale albumului. A trebuit să trec prin multă durere pentru a-mi recâștiga piciorul și acest cântec se simte neclintit, deși nu este cel mai fericit dintre lucruri.

Cara a început să construiască o lume narativă pentru „In The Meantime” prin cele două single-uri. Imaginile proiectului au fost conduse de personaje și atenție la detalii, ca mijloc de a descrie cu exactitate povestea prezentată prin versurile cântăreței.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook