19 august 2021

Liquor Store

Remi Wolf, popstarul în plină ascensiune, a lansat primul single de pe noul album, „Liquor Store”, material discografic ce apare în toamna lui 2021. Noua piesă evidențiază farmecul excentric al artistei combinat cu vibe-ul specific verii. Lansarea este însoțită de un videoclip colorat și plin de efecte, precum sufletul psihedelic al lui Remi. Piesa a fost difuzată în premieră la BBC Radio 1.Muzica și personalitatea lui Remi a atras atenția mai multor artiști și publicații de specialitate, cum ar fi NPR, Pitchfork, W Magazine, V Magazine, TIME, PAPER, Nylon, The Los Angeles Times, dar și artiștii Beck și Dominic Fike au laudăt piesele lui Wolf.

Artista a interpretat piesele „Hello Hello Hello” și „Photo ID” la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, iar fanbase-ul lui Remi a crescut foarte mult de la lansarea EP-ului „I’m Allergic to Dogs!”. Piesa „Photo ID” a fost prezentă în reclama „More To Heart” de la Instagram, iar remix-ul melodiei „Hello Hello Hello”, realizat de cei de la Polo & Pan, a fost folosit de Apple pentru promovarea iPhone 12, dar și de Snapchat. „Monte Carlo”, o alta piesă de pe EP, a fost folosită în reclama globală a celor de la Samsung pentru Galaxy Buds.

Remi concertează în 2021 la Bonnaroo, Outside Lands și Austin City Limits, iar 2021 se anunță a fi cel mai important an din cariera artistei de până acum.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook