14 octombrie 2020

Lie Like This

Julia Michaels, artista interpretă şi compozitoarea nominalizată la Grammy, premiată cu multiple discuri de platină, revine cu single-ul „Lie Like This”, prima sa piesă solo din 2020.



Produsă de The Monsters & Strangerz (Dua Lipa, Halsey, Maroon 5), cu un sound glossy, un BPM rapid şi sintetizatoare, piesa emană energia ringului de dans. „Lie Like This” arată o altă latură a Juliei, dar inclinaţia sa de a-şi depăşi limitele.

Despre noua piesă „Lie Like This”, Julia a declarat:

Este vorba despre a ezita în legătură cu un lucru nou, frumos, dar și despre a te abandona lui, pentru că știi că este cu adevărat special. Există un spectru larg al dragostei. Acum plângi, prăbuşindu-te pe podea, că v-ati despărţiti sau ceva nu a funcționat așa cum ți-ai dorit; apoi, dintr-o dată, te săruți într-un parc și te ții de mână cu cineva nou și ai fluturi in stomac. Dragostea are un spectru foarte de larg, o gamă de diversă de emoții și am vrut să îi sintetizez esenţa într-un cântec.

Julia Michaels a fost unul dintre compozitorii de top şi în 2020, contribuind la 3 piese de pe albumul „Rare” al Selenei Gomez – „Lose You To Love Me” –, care a urcat pe cea mai înaltă poziţie a clasamentului Billboard Hot 100, „Look At Her Now” şi „Fun”, punându-şi totodată amprenta pe Dua Lipa – „Pretty Please”, Zara Larsson – „Love Me Land”, The Chicks – „Julianna Calm Down”, „Tights On My Boat” şi „Texas Man” şi multe altele. „If The World Was Ending”, sfâşietoarea baladă a muzicianul JP Saxe, compusă împreună cu Julia Michaels în toamna lui 2019, a reuşit să se conecteze cu audiente din întreaga lume, în timpul pandemiei, a fost certificată cu discul de platină.

Julia Michaels a transformat peisajul muzicii pop nu numai din culise, ca unul dintre cei mai prolifici compozitori, ci și în lumina reflectoarelor, ca artist solo. În 2018, ea a obținut nominalizări la premiile Grammy la categoriile „Best New Artist” şi „Song of the Year” pentru single-ul său de debut „Issues”, răsplătit cu 5 Discuri de platină.

În 2019, Michaels a lansat „Inner Monologue Part 1” și „Inner Monologue Part 2”, o serie de EP-uri aclamate de critici.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook