14 octombrie 2020

Lie Like This

Julia Michaels, artista interpretă şi compozitoarea nominalizată la Grammy, premiată cu multiple discuri de platină, revine cu single-ul „Lie Like This”, prima sa piesă solo din 2020.Produsă de The Monsters & Strangerz (Dua Lipa, Halsey, Maroon 5), cu un sound glossy, un BPM rapid şi sintetizatoare, piesa emană energia ringului de dans. „Lie Like This” arată o altă latură a Juliei, dar inclinaţia sa de a-şi depăşi limitele.

Despre noua piesă „Lie Like This”, Julia a declarat:

Este vorba despre a ezita în legătură cu un lucru nou, frumos, dar și despre a te abandona lui, pentru că știi că este cu adevărat special. Există un spectru larg al dragostei. Acum plângi, prăbuşindu-te pe podea, că v-ati despărţiti sau ceva nu a funcționat așa cum ți-ai dorit; apoi, dintr-o dată, te săruți într-un parc și te ții de mână cu cineva nou și ai fluturi in stomac. Dragostea are un spectru foarte de larg, o gamă de diversă de emoții și am vrut să îi sintetizez esenţa într-un cântec.

Julia Michaels a fost unul dintre compozitorii de top şi în 2020, contribuind la 3 piese de pe albumul „Rare” al Selenei Gomez – „Lose You To Love Me” –, care a urcat pe cea mai înaltă poziţie a clasamentului Billboard Hot 100, „Look At Her Now” şi „Fun”, punându-şi totodată amprenta pe Dua Lipa – „Pretty Please”, Zara Larsson – „Love Me Land”, The Chicks – „Julianna Calm Down”, „Tights On My Boat” şi „Texas Man” şi multe altele. „If The World Was Ending”, sfâşietoarea baladă a muzicianul JP Saxe, compusă împreună cu Julia Michaels în toamna lui 2019, a reuşit să se conecteze cu audiente din întreaga lume, în timpul pandemiei, a fost certificată cu discul de platină.

Julia Michaels a transformat peisajul muzicii pop nu numai din culise, ca unul dintre cei mai prolifici compozitori, ci și în lumina reflectoarelor, ca artist solo. În 2018, ea a obținut nominalizări la premiile Grammy la categoriile „Best New Artist” şi „Song of the Year” pentru single-ul său de debut „Issues”, răsplătit cu 5 Discuri de platină.

În 2019, Michaels a lansat „Inner Monologue Part 1” și „Inner Monologue Part 2”, o serie de EP-uri aclamate de critici.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook