22 octombrie 2021

Rule The World

The Wanted revine cu primul single nou din ultimii șapte ani, „Rule The World”. Single-ul foarte așteptat are sunetul unui hit clasic The Wanted, adus la zi pentru 2021. Scrisă de Max din trupă, împreună cu Ari Leff și Michael Pollock, „Rule The World” este o piesă exaltantă și euforică, cu energie pentru ringul de dans.



The Wanted a anunțat recent că sunt din nou împreună, după o pauză de șapte ani și că lansează albumul lor cu cele mai mari hituri „Most Wanted– The Greatest Hits” pe 12 noiembrie 2021. De asemenea, The Wanted participa la un turneu special de 12 concerte, în Marea Britanie, în martie 2022.

Tom, Max, Siva, Nathan și Jay au încântat recent fanii cântând împreună pentru prima dată în șapte ani la concertul caritabil pentru Stand Up To Cancer – Inside My Head la Royal Albert Hall. Spectacolul a avut un succes imens, cu artiști precum Ed Sheeran, KSI, Liam Payne, McFly, Sigrid și Becky Hill, strângând bani pentru Stand Up To Cancer și National Brain Appeal.

„Most Wanted-The Greatest Hits” este o colecție a tuturor hiturilor de la The Wanted. Catalogul conține capodopere pop, printre care se numără single-urile „All Time Low” și „Glad You Came”, single-ul din 2010, „Gold Forever”, piesa tematică din filmul din 2012 „Ice Age: Continental Drift”, „Chasing Sun”. Colecția include și hiturile „Lightning”, „Lose my Mind”, „We Own The Night”, „Walks Like Rihanna”, „I Found You”, „Warzone”, „Show Me Love” și favorita fanilor „Could This Be Love”.

Trupa The Wanted a discutat mai întâi despre reunire la începutul anului 2020, pentru a sărbători 10 ani, dar pandemia globală a împiedicat procesul. Apoi a venit vestea devastatoare și șocantă că unul dintre băieți, Tom Parker, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Tom, în maniera sa caracteristică, a decis să transforme o tragedie personală în ceva mai pozitiv și și-a propus să facă un documentar pentru Channel 4 și Stand Up To Cancer intitulat „Tom Parker – Inside My Head”, ambele pentru a conștientiza semne ale bolii și pentru a explora noi tratamente și cercetări.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook