30 ianuarie 2019

Dancing with a Stranger

Sam Smith și Normani lansează clipul piesei „Dancing with a Stranger”, regizat de Vaughan Arnell, cel care a lucrat în trecut cu artiști precum James Blunt și George Michael. Pe scurt, videoclipul îi ilustrează pe cei doi artiști, Sam Smith și Normani, în 2 planuri separate însă simultane, în care fiecare se confruntă cu sentimentele dezamăgirii și neajunsului, rezultate în urma despărțirii.



Piesa „Dancing With A Stranger” a fost lansată la începutul lunii ianuarie 2019 și deja a strâns peste 80 milioane de ascultări la nivel global. Revista Rolling Stone a întegrat piesa în topul melodiilor pe care publicul trebuie să le asculte, descriind-o „delicios de retro” și nemaipomenită la nivel de emoție, prin felul în care reușește să surprindă situația în care cauți să scapi de o fostă iubire apelând la o persoană nouă, care excită. Toate publicațiile de specialitate precum Idolator, Entertainment Weekly și Billboard au declarat piesa „Dancing With A Stranger” imnul perfect al despărțirilor.

Piesa este prima lansare a lui Sam Smith în anul 2019 și succedă succesul single-ului „Promisses”, feat. Calvin Harris. Sam Smith se pregătește pentru prestația pe care o susține în cadrul galei BRIT Award, alături de Calvin Harris, unde, de altfel, este nominalizat la categoria British Male Solo Artist.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook