5 august 2020

My Oasis

Două dintre cele mai cool nume din muzica, Sam Smith și Burna Boy colaborează pentru single-ul „My Oasis”.Piesa marchează începutul unui nou capitol pentru Sam Smith. Născută dintr-un respect reciproc dintre Sam și Burna, piesa a fost realizată pe parcursul ultimelor luni între două continente.

Sam a adaugat:

„My Oasis” este un cântec pe care l-am scris recent cu Jimmy Napes și Burna Buy. Piesa a venit la pachet cu exprimarea a numeroase emoții pe care le-am avut în această perioadă și pe care acum am reușit să le exteriorizez. Chiar mi-am dorit o colaborare cu Burna Boy, pentru că sunt fanul său de mulți ani.

Sam Smith continuă sa stabilească recorduri cu muzica sa care este celebrată de toată lumea. A vândut turnee și albume, are patru trofee Grammy, trei Brits, un Oscar și un Golden Globe. Toate acestea, dar și multe alte lucruri, îi confirmă statutul de artist consacrat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook