2 decembrie 2021

Aproape cerul

Formația Celelalte Cuvinte a lansat primele doua melodii de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”. Trupa orădeană a publicat pe canalul ei de YouTube un lyric video pentru melodia „Aproape cerul”.Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei, a declarat:

Suntem foarte bucuroși că reușim să aducem treptat la lumină cel de-al unsprezecelea album din istoria formației. Nu a fost și nici nu e ușor oricine orice ar spune. De asemenea apariția in trupă, deja de un an, a unei chitare-pereche iscusite cum este cea a lui Marius Pop ne-a adus un plus de motivație și determinare pe toate planurile. „Clepsidra fără nisip” este piesa care dă sugestiv numele albumului, cu sensul de a păstra viu spiritul trupei. „Aproape cerul” este varianta scurtă a piesei (care apare ulterior și în varianta lungă) realizată ca editare, mix și master de către Marius Pop, cu viziunea lui de producer muzical.

De asemenea, și melodia care poartă titlul următorului album poate fi ascultată pe YouTube.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook