23 martie 2022

Anonimi

Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul „Început de Univers”, intitulat „Anonimi”. Piesa este însoțită de un videoclip care este o continuare stilistică a clipului precedent, „Sânge rece”.



Membrii trupei au declarat:

„Anonimi” a fost ultima piesă scrisă pentru album și credem că este potrivită să fie și ultimul single lansat din acest ciclu. Piesa continuă atmosfera dramatică și întunecată din single-ul precedent „Sânge rece”. Videoclipurile au fost filmate împreună cu Sebastian Maru din Timișoara parcursul unor nopți lungi și foarte călduroase. Mulțumim tuturor celor implicați pentru susținere!

Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music România în toamna anului 2017. După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca „Alerg”, „Până vine dimineața” sau „Spune-mi unde ești”, la începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat „Început de Univers”.

Albumul conține 16 piese și este deja disponibil pe toate platformele de streaming. A fost susținut până acum de mai multe single-uri cu videoclip din care amintim „Fast Forward”, „Copilul lunii” și „oviațășiîncăosecundă”.

Cei de la Phaser au mai adăugat:

Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming încă de la începutul lui 2021, dar acum pregătim și lansarea în format fizic despre care vom anunța mai multe detalii în curând. Titlul „Început de Univers” a rezultat în urma unui brainstorming și este luat din refrenul piesei „Sânge rece”. Credem că single-ul „Anonimi” va fi ultimul de pe acest album, dar suntem bucuroși că putem să încheiem ciclul așa frumos!

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook