18 iulie 2018

Până vine dimineaţa

Trupa Phaser revine cu single-ul „Până vine dimineața”, o piesă în care o poveste de dragoste se conturează în atmosfera nebună a unei petreceri pe plajă.Membrii trupei declară:

De multe ori poveștile de dragoste încep în situații inedite. Poate e un clișeu, dar iubim chefurile care țin până dimineața, mai ales când se întâmplă pe plajă și se termină cu un răsărit superb în largul mării.

Videoclipul a fost conceput de membrii trupei și a fost creat împreună cu Sebastian MARU Films din Timișoara. Este o nouă colaborare între echipa de producție video și trupă, după videoclipurile lansate deja pentru single-urile „Călători” și „Mă aprinzi”. Filmările pentru videoclip au fost realizate în mai multe locații, atât pe litoral, cât și în Timișoara.

Cei de la Phaser mai adaugă:

Mulțumim celor de la Fratelli Timișoara care ne-au pus la dispoziție terasa de vară By The River și mulțumim tuturor prietenilor noștri care au participat la filmări, mai ales actorilor principali Horea Bite și Jacqueline Bugilan.

Muzica și versurile sunt scrise de membrii trupei, iar producția și masterizarea au fost efectuate la Studio66 împreună cu George Hora.

În toamna anului trecut, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania, „Până vine dimineața” fiind al treilea single lansat în această formulă, după „Alerg” și „Călători”. La începutul anului, trupa a realizat și versiuni live ale unor piese proprii în cadrul ULive Session. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook