5 noiembrie 2018

Indestructibil

Phaser lansează single-ul „Indestructibil”, cu un videoclip filmat în Japonia și în România. Muzica și versurile sunt semnate de membrii trupei, iar producția și masterizarea au fost realizate de George Hora de la Studio66.Cei de la Phaser declară:

„Indestructibil” este despre încrederea în tine și curajul de a-ți urma visele și de a-ți desena propriul drum. Trebuie să-ți păstrezi optimismul și să crezi în propriile forțe, chiar dacă uneori viața e plină de provocări și momente mai dificile. Noi încă avem încredere în viitor și credem că există povești cu final fericit.

O parte din videoclipul piesei a fost filmat la Timișoara, dar cadrele cu adevărat inedite au fost realizate în Japonia, în diferite locații din Tokyo.

Membrii trupei adaugă:

Călătoria în Japonia a fost fascinantă și ne bucurăm că am reușit să ne întoarcem acasă nu doar cu amintiri extraordinare, dar și cu material video care sperăm să fie util pentru mai multe videoclipuri. Mulțumim Vox Technology Park pentru locațiile de filmare din Timișoara și pentru susținere!

Pentru realizarea videoclipului trupa a colaborat din nou cu echipa Sebastian Maru Films din Timișoara. Există deja o serie de proiecte create în această formulă, inclusiv pentru single-ul precedent „Până vine dimineața”, dar și videoclipuri anterioare cum ar fi „Călători” (filmat în totalitate în Islanda) și „Mă aprinzi”.

Din componența trupei Phaser fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook