15 noiembrie 2019

Suntem doar noi

Phaser lansează single-ul intitulat „Suntem doar noi”. Videoclipul a fost filmat parțial în România, la Timișoara, dar conține și material realizat în aventura pe care trupa a avut-o în Japonia pe străzile din Tokyo, Kyoto și Osaka.


Piesa beneficiază și de o variantă acustică live cu un video one-shot, care urmează să fie publicat înainte de finalul anului.

Membrii trupei declară:

„Suntem doar noi” este despre fiecare moment în care am suferit sau în care am fost cu adevărat fericiți. În timp, relațiile și sentimentele noastre trec prin transformări uneori greu de observat. Se pot deteriora până la încheiere sau se pot trezi din nou la viață cu entuziasm. Toate experiențele trăite ne fac ceea ce suntem. Călătoria în Japonia a fost fascinantă și ne bucurăm că am reușit să ne întoarcem acasă nu doar cu amintiri extraordinare, ci și cu material video. Mulțumim echipei Sebastian MARU Films, dar și celor de la Congress Hall Timișoara pentru susținerea acordată la filmări.

Pentru realizarea videoclipului, trupa a colaborat din nou cu echipa Sebastian MARU Films din Timișoara. Există deja o serie de proiecte create în această formulă, inclusiv pentru videoclipul „Indestructibil” care conține de asemenea imagini din Japonia sau pentru clipul „Călători”, filmat în totalitate în Islanda.

Phaser este o trupă pop-rock care s-a format în Reșița și s-a maturizat în Timișoara. Trupa s-a făcut remarcată în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013 cu piesa „Pour toi et pour moi” care a devenit primul single oficial și care s-a conturat și într-un videoclip.

Anul 2018 a fost unul plin pentru trupă și a marcat și prima colaborare a lor cu un alt artist: au lansat împreună cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz piesa manifest „Erou”.

În 2019 au apărut single urile „Demon”, „Liniștea” și „Spune-mi unde ești”, acesta din urmă cu videoclip.

Pentru 2020 trupa pregătește lansarea primului album.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook