5 octombrie 2021

Sânge rece

Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul „Început de Univers”, intitulat „Sânge rece”.



Membrii trupei au declarat:

Sânge rece este o piesă cu o atmosferă dramatică și ușor întunecată. Am vrut să surprindem aceeași atmosferă și prin videoclip, și credem că am reușit. În plus, după cum se va vedea chiar din primele cadre, urmează și o continuare despre care momentan nu spunem mai multe. Mulțumim echipei Sebastian MARU Films din Timișoara pentru această nouă colaborare.

Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music România în toamna anului 2017. După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca „Alerg”, „Până vine dimineața” sau „Spune-mi unde ești”, la începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat „Început de Univers”. Albumul conține 16 piese și este deja disponibil pe toate platformele de streaming. A fost susținut până acum de single-urile „Fast Forward”, „Copilul lunii” și „oviațășiîncăosecundă”.

Cei de la Phaser au mai adăugat:

Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming, iar acum pregătim și lansarea în format fizic, despre care vom anunța mai multe detalii în curând. Titlul „Început de Univers” a rezultat în urma unui brainstorming și este luat chiar din refrenul piesei „Sânge rece”. Ne dorim și o serie de concerte de lansare pe care să le susținem cât mai curând posibil, dar momentan suntem în stand-by din cauza creșterii numărului de cazuri de covid și a restricțiilor asociate care se anunță.

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook