30 noiembrie 2020

Fast Forward

Trupa timișoreană Phaser anunță un album și lansează primul single extras, intitulat „Fast Forward”, împreună cu un videoclip încărcat de nostalgie.Membrii trupei declară:

Anul acesta a fost, și pentru noi, o adevărată provocare și o ocazie de a aborda lucrurile altfel. Am muncit mult și ne bucurăm să anunțăm oficial lansarea noului nostru album. Va conține 16 piese, scrise și produse în totalitate de noi. Vor fi și câteva surprize, am abordat mai multe stiluri și au rezultat și unele piese care sunt diferite de ce am făcut până acum. Încă nu am stabilit titlul, dar lansarea este programată pentru luna ianuarie.

„Fast Forward” este primul single extras de pe noul album. Videoclipul are o atmosferă nostalgică și ne poartă într-o călătorie în timp printre amintiri și momente memorabile din viața trupei. Pentru realizarea videoclipului, trupa a colaborat cu echipa Sebastian MARU Films din Timișoara.

Cei de la Phaser au mai adăugat:

Timpul se mișcă într-o singură direcție și pare să treacă tot mai repede, exact ca un video pe „Fast Forward”. Prin videoclip am încercat să privim totuși partea frumoasă și am dorit să retrăim câteva din momentele memorabile prin care am trecut. Mulțumim echipei Sebastian MARU Films pentru colaborare!

În ianuarie 2021, trupa revine cu albumul nou și noi single-uri.

Phaser înseamnă: Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook