21 septembrie 2021

Calul de luptă

Jurjak lansează melodia „Calul de luptă”, cu un videoclip ce scoate în evidență spațiul de luptă al muzicienilor, și anume scenă, dar din scenografie nu lipsesc ținute speciale de luptă.Melodia este compusă de către Jurjak, iar mixul și masterul au fost realizate de către Daniel Olteanu. „Calul de luptă” este inclusă pe următorul material discografic al artistului, „Hoții de vise”.

Jurjak a declarat:

„Calul de luptă” este o piesă manifest care scoate în evidență reacții de răzvrătire și, totodată, nevoia oamenilor de a evada sau ideea că oamenii sunt pregătiți de luptă să își recupereze viață de dinainte.

Videoclipul este regizat și montat integral de Jurjak, care a colaborat cu Dorel Gnatiuc (DOP), Radu Ungureanu (Color Grading) și echipa de producție StaySharp Film. În materialul ce însoțește melodia, Jurjak apare alături de Narcis Axinte (bass), Dan Minel Stoica (chitară) și Daniel Olteanu (tobe).

Cântecul „Calul de luptă” urmează să fie inclus pe al treilea material discografic, pe care Jurjak îl lansează în curând, și de pe care a extras până în prezent, piese precum „Inimă de piatră”, „Timpul”, „Jocuri de noroc”, „Un tip norocos” și „Fiecare”.

Primul album lansat de Jurjak se numește „Lemon Blues” și a aparut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”, un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”. Cel de-al treilea material semnat de către Jurjak se numește „Hoții de vise”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook