27 mai 2022

Nu a mai rămas nimic

Jurjak revine cu prima lansare din 2022, o piesă cu accente rock, cu un mesaj puternic, „Nu a mai rămas nimic”. De-a lungul piesei, Jurjak enumeră o serie de lucruri care se completează unele pe altele, ca o analogie a lumii în care toate cele firești sunt anapoda, iar în acest moment nu mai este ce a fost odată și „nu a mai rămas nimic”.



Pe acorduri de chitară electrică, Jurjak descrie un scenariu aproape post-apocaliptic în care nimic nu mai are sens și în același timp, este un îndemn pentru toți cei care ascultă piesa pentru a lua atitudine.

Jurjak declară despre noua piesă:

Piesa „Nu a mai rămas nimic” pentru unii este o concluzie, iar pentru alții este un semnal de alarmă. Este o piesă manifest care ne îndeamnă să trecem de la starea de autosesizare, la fapte…

Muzica, versurile și producția sunt realizate în totalitate de către Jurjak, iar clipul a fost realizat tot de către Jurjak, împreună cu Dorel Gnatiuc (DOP) și Les Ateliers Nomad (SGI).

Melodia „Nu a mai rămas nimic” este inclusă pe al treilea material discografic, „Hoții de vise”, pe care Jurjak îl prezintă în curând publicului, și de pe care a extras până în prezent, piesele precum „Inimă de piatră”, „Timpul” sau „Un tip norocos”.

Primul album lansat de Jurjak se numește „Lemon Blues” și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”, un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook