27 mai 2022

Nu a mai rămas nimic

Jurjak revine cu prima lansare din 2022, o piesă cu accente rock, cu un mesaj puternic, „Nu a mai rămas nimic”. De-a lungul piesei, Jurjak enumeră o serie de lucruri care se completează unele pe altele, ca o analogie a lumii în care toate cele firești sunt anapoda, iar în acest moment nu mai este ce a fost odată și „nu a mai rămas nimic”.Pe acorduri de chitară electrică, Jurjak descrie un scenariu aproape post-apocaliptic în care nimic nu mai are sens și în același timp, este un îndemn pentru toți cei care ascultă piesa pentru a lua atitudine.

Jurjak declară despre noua piesă:

Piesa „Nu a mai rămas nimic” pentru unii este o concluzie, iar pentru alții este un semnal de alarmă. Este o piesă manifest care ne îndeamnă să trecem de la starea de autosesizare, la fapte…

Muzica, versurile și producția sunt realizate în totalitate de către Jurjak, iar clipul a fost realizat tot de către Jurjak, împreună cu Dorel Gnatiuc (DOP) și Les Ateliers Nomad (SGI).

Melodia „Nu a mai rămas nimic” este inclusă pe al treilea material discografic, „Hoții de vise”, pe care Jurjak îl prezintă în curând publicului, și de pe care a extras până în prezent, piesele precum „Inimă de piatră”, „Timpul” sau „Un tip norocos”.

Primul album lansat de Jurjak se numește „Lemon Blues” și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”, un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook