3 august 2020

Un tip norocos

Un blues perfect care vine la pachet cu dorul de ducă, cu liniște și detașare. Jurjak lansează piesa „Un tip norocos”, extrasă de pe următorul album, „Hoții de vise”.



Simplu și concis, o parabolă inspirată din actualitate, „Un tip norocos” poate fi oricare dintre noi, în orice context. Norocul este inconsecvent, dar aduce cu sine fericire, reușite, bunăstare.

Jurjak a declarat:

Cred că piesa caracterizează starea noastră actuală și toți avem nevoie de puțin noroc… să fim sănătoși să ne vedem de viață.

Muzica și producția sunt realizate de Jurjak, iar versurile sunt adaptate după Tudor Arghezi. Videoclipul este regizat tot de către Jurjak și îl aduce în prim plan pe actorul Adrian Ciobanu, cunoscut pentru rolurile din filme precum „Nunta mută”, „Maria, Regina României”, „Funeralii fericite”, dar și multe alte proiecte.

Tot despre noroc ne-a vorbit Jurjak și în anterioara melodie, „Jocuri de noroc”, în care puncta că norocul și-l poți face singur sau, pur și simplu, dă peste tine.

Melodia „Un tip norocos” este inclusă pe al treilea material discografic, pe care Jurjak îl lansează în curând, și de pe care a extras până în prezent, piesele „Inimă de piatră”, „Timpul” și „Jocuri de noroc”.

Primul album lansat de Jurjak se numește „Lemon Blues” și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”, un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook