20 mai 2022

World Full of Lies

Holograf readuce în atenția publicului melodia „World Full of Lies” (versiunea în limba engleză a hit-ului „Umbre pe cer”), care a apărut pentru prima dată în 1993 pe albumul omonim și pentru care a fost făcută o reeditare pentru materialul de colecție lansat in 2013.„World Full of Lies” este o melodie actuală, cu versuri care ne aduc aminte de vremuri dureroase pentru omenire, care au revenit in vieţile noastre prin alte exemple negative. Prin intermediul acestui nou videoclip, Holograf face un apel la pace care, mai ales în contextul actual, nu mai este doar un concept ci o necesitate stringentă, și invită publicul să se alăture cauzei de a susține Ucraina.

Abordarea războiului din Ucraina și a impactului acestuia asupra crizei globale a refugiaților necesită voința noastră, a tuturor, de a ne lua angajamente financiare de impact, dar avem nevoie și de personalități care să își facă auzită vocea şi să susţină cauzele sociale.

În vremuri de conflict și criză, oamenii și familiile lor se luptă să găsească surse de adăpost, hrană, îngrijire medicală și alte necesități de bază. Refugiații din Ucraina s-au revărsat în țări vecine, cum ar fi Polonia, România și Ungaria, pentru a avea acces la cele esențiale, însă și aceste națiuni se luptă să răspundă cererii.

Membrii trupei Holograf au filmat acest videoclip in care putem vedea trupa cântând live pe un fundal de imagini triste și șocante care ilustrează războiului de peste granițe. Proiectul este semnat de către George Petroșel (Jurjak), având ca DOP pe Dorel Gnatiuc și colorist pe Ruxandra Staicu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook