1 februarie 2019

Play

Jax Jones și Years & Years nu mai lungesc așteptarea și ne introduc în jocul lor, odată cu lansarea videoclipului piesei „Play”, un material echivalent cu o porție zdravănă de vitamine, care ne colorează și îndulcește diminețile reci.



„Play” vorbește despre jocul inițial, micile dezamăgiri, așteptarea și speranța ce însoțesc fiecare început de relație, iar simbolistica materialului video dorește a sublinia acest aspect. Așadar, în cazul în care ați văzut videoclipul pe fugă, între două stații de metrou, iată mai jos o listă cu mesaje pe care e posibil să le fi ratat.

Cadrul de început ne anunță că în sfârșit a venit timpul să ne jucăm, iar acest lucru nu se poate întâmpla decât prin apăsarea butonului PLAY, creșterea volumului în boxe și ascultarea unei piese á la Jax Jones.

Jax și Olly ne atenționează că, pentru începerea jocului, condițiile de participare se bazează pe găsirea unui nou partener, unul mai rezistent, expert în amăgire și doctor în arta seducției. Așadar, „next customer, please”.

Jax Jones ne amintește că este un adevărat maestru de cermonii, iar aluzia la cel mai recent hit al său, „Ring Ring” feat. Mabel și Rich The Kid, nu face decât să ne sporească încrederea în calitatea muzicală a acestui nou material.

Se prea poate că în timp ce dansezi cu o nouă persoană să existe acea impresie de coordonare perfectă, iar sentimentul de apartenență să nu întârzie să apară, însă, pentru siguranța ta, ideal ar fi să repeți din când în când mantra „You don’t know me”.

În final, Jax și Olly nu îi uită nici pe cei mai timizi dintre noi și ne vând un pont util. Oare câte relații nu au început după o responsabilă gură de curaj?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook