27 octombrie 2009

Jocuri la nivel înalt

A apărut pe DVD şi Blu-Ray excelentul thriller „Jocuri la nivel înalt” („State of Play”). Actor premiat cu Oscar, Russel Crowe conduce o distribuţie alcătuită din vedete în acest film despre un congresman în plină ascensiune şi un jurnalist de investigaţie, implicaţi într-un caz de crime brutale, aparent fără legătură.


Congresmanul Stephen Collins (interpretat de Ben Affleck) este vedeta în ascensiune a partidului său – până când asistenta lui pe probleme de cercetare, care îi era şi amantă, este ucisă şi mai multe secrete adânc îngropate ies la lumină. Jurnalist de investigaţie, Cal McCaffrey (interpretat de Russel Crowe) are îndoielnica şansă de a fi un vechi prieten al lui Collins. El primeşte de la şeful său, un editor fără scrupule, Cameron (interpretată de Hellen Mirren), misiunea de a scrie acest articol. Cal şi partenera sa Dela (interpretată de Rachel McAdams) intră într-o misiune sub acoperire care ameninţă să zguduie din temelii structurile puterii SUA şi descoperă un mare adevăr: când sunt în joc miliarde de dolari, integritatea, iubirea şi viaţa nimănui nu mai pot fi în siguranţă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook