5 februarie 2009

Informatorul

Aniversând 10 ani de la lansare, „Informatorul” („The Insider”), extraordinarul film nominalizat la 7 Premii Oscar, inclusiv Premiul pentru cel mai bun film, apare în România pe DVD.


Un film fascinant, plin de forţă, „The Insider” vă ţine cu sufletul la gură, relatând un şir de evenimente care au aruncat un om obişnuit într-o confruntare cu marile companii şi în final au obligat mai mulţi membri ai comunităţii să lupte pentru viaţa lor. Al Pacino şi Russel Crowe joacă rolurile a doi bărbaţi care pornesc împreună într-o adevărată cruciadă pentru apărarea sănătăţii publice, într-un efort încărcat de emoţie, descoperind în scurtă vreme cât de hotărâte sunt marile corporaţii să îşi apere situaţia. Un thriller fascinant, în care mai apar şi Christopher Plumer şi Gina Gershon, „The Insider” îşi captivează publicul cu incredibilele sale întorsături şi răsturnări de situaţie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook