19 februarie 2021

Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți 2021

Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România – Asociaţia Română de Gestiune a Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA) anunță cea de-a XV-a ediție IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți. Evenimentul are loc în perioada 18-21 martie 2021 și include proiecții de film la Cinema Muzeul Țăranului Român (18-20 martie 2021) și gala de premiere de la Teatrul Odeon (21 martie 2021), în limita capacității stabilite de autorități.Filme independente de lungmetraj ficţiune (inclusiv animație), filme de lungmetraj documentar și scurtmetraje (ficţiune, documentar, animație) se iau la întrecere pentru trofeul IPIFF15. Competiția se adresează producțiilor create fără sprijin financiar din partea Centrului Naţional al Cinematografiei, dar și celor din cadrul școlilor de film din România, realizate cu cel mult 24 de luni înainte de data lansării apelului de înscriere.

Data limită pentru trimiterea aplicațiilor este 25 februarie 2021. Până acum, în competiție s-au înscris 1400 de scurtmetraje internaționale și 43 de filme românești. Informații despre etapele de înscriere se pot afla de pe site-ul IPIFF.

În cadrul galei de la Teatrul Odeon se decernează premii pentru următoarele categorii:

  • „Cel mai bun producător independent al unui film de lungmetraj”
  • „Cel mai bun producător independent al unui film documentar”
  • „Cel mai bun producător independent al unui film de scurtmetraj”
  • „Cel mai bun producător independent al unui film de școală”

La acestea se adaugă Premiul Special al Juriului pentru „Cel mai bun scurtmetraj internațional”.

IPIFF are ca obiectiv principal promovarea filmului românesc contemporan prin intermediul producătorului de film, punând accentul pe producţia de film independent şi profesioniștii angrenaţi în astfel de proiecte.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook