17 martie 2022

Gala de premiere IPIFF la Odeon

Cea de-a XVI-a ediție IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți, al cărei director este regizorul Toma Enache, are loc în luna mai, în format fizic, proiecțiile fiind programate pentru 5-7 mai 2022 la Cinema Muzeul Țăranului, iar gala de premiere, cu invitați speciali, pentru 8 mai 2022, la Teatrul Odeon.



Organizatorii au pregătit două etape de înscriere a filmelor în competiția IPIFF16. Perioada de înscrieri early bird s-a încheiat la final de februarie și a adunat 100 de filme din 25 de țări.

Cea de-a doua etapă este activă până în 20 martie 2022.

Așadar, dacă ești producător sau realizator de filme independente de lungmetraj ficțiune (inclusiv animație), filme de lungmetraj documentar și scurtmetraje (ficțiune, documentar, animație) și filme TV, lasă primăvara să-ți pună determinarea în mișcare și completează formularul de pe platforma Film Freeway! Valoarea totală a premiilor acestei ediții este de peste 6.000 de euro. Trofeul IPIFF este realizat după o schiță a actorului, caricaturistului și scriitorului Horațiu Mălăele.

Toma Enache, directorul IPIFF, spune:

Vrem să creștem vizibilitatea creatorilor de film independent și să le oferim un loc în care producțiile lor să poate fi vizionate, apreciate, premiate. Pasiunea lor pentru film nu cunoaște limite, depășește orice obstacol și merită aprecierea noastră. Festivalul nostru exact asta face. Premiază anual cele mai bune producții independente și oferă un prilej de bucurie pentru toți pasionații de cinema.

Competiția organizată de Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România – Asociația Română de Gestiune Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA) se adresează producțiilor realizate în intervalul 1 ianuarie 2020-30 ianuarie 2022, create fără sprijin financiar din partea Centrului Național al Cinematografiei (excepție făcând categoria „Cel mai bun producător al anului” la care se pot înscrie toate filmele românești indiferent de forma de finanțare), dar și celor din cadrul școlilor de film din România.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe pagina de Facebook IPIFF.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook