11 martie 2022

Mi-am pierdut răbdarea

După ce Liviu Teodorescu a lansat piesa „Mi-am pierdut răbdarea”, fanii au așteptat cu nerăbdare lansarea oficială a acestui track cu beat uptempo și, al cărui titlu, definește starea de spirit a oamenilor din ultimii doi ani. Single-ul este disponibil pe toate platformele de streaming, iar pe 10 martie 2022, Liviu Teodorescu a lansat și mult anticipatul videoclip oficial al piesei.



Această piesă a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar de producția cântecului s-a ocupat George Călin, cunoscut sub numele de scenă Manuel Riva, care a colaborat și în 2021 cu Liviu pentru piesa „Muzele”.

Așa cum ne-a obișnuit artistul, „Mi-am pierdut răbdarea” este un track care gravitează în jurul iubirii, mai precis, Liviu vorbește în discursul lui muzical despre starea de nerăbdare și adrenalina care intervin atunci când ești interesat de o persoană și vrei să faci primul pas pentru a-i capta atenția.

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir și produs de Arkomo, avându-l drept D.o.P. pe Alexandru Mureșan, poate fi considerat o comedie romantică de scurt metraj. Clipul se rotește în jurul unui cuplu de tineri, interpretați de Liviu Teodorescu și actrița și producătoarea, cunoscută pentru rolul ei din serialul „Profu’”, Daria Pentelie, care sunt agrenați într-o relație modernă la distanță. Încercând să facă față diverselor obstacole (distanță, timp, job), personajul masculin își pierde răbdarea, dorind să fie fizic alături de persoana iubită și este dispus să facă orice pentru a ajunge la destinația finală, mai precis, în brațele iubitei sale.

Liviu Teodorescu a declarat:

Piesa asta e una din cele mai dinamice pe care le-am scos. E vorba de focul acela pe care îl simți atunci când vezi pe cineva și simți că îți pierzi răbdarea, vrei să intri în vorbă, să faci ceva. Abia aștept să cânt piesa aceasta la concerte, sincer, are un vibe uriaș.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook