8 aprilie 2019

777

Liviu Teodorescu lansează a opta melodie de pe EP-ul „Lista de păcate”. Piesa „777” încununează primul material discografic din cariera unuia dintre cei mai talentaţi artişti din România.O piesa personală, cu un fir narativ plin de metafore, track-ul „777” este compus tot de către Liviu Teodorescu, la fel ca în cazul celorlalte piese de pe material. Semnificaţia numărului 777 ne duce cu gândul la noroc, dar 777 este şi un număr; acel moment când înţelegi că totul este interconectat, nimic nu este separat, iar lumea, Universul şi toate fiinţele au, în esenţă, aceeaşi sursă.

Videoclipul este regizat de către San si aduce o poezie vizuală, ce completează cu exactitate mesajul piesei, oferind un pachet senzorial de impact.

Liviu Teodorescu declară:

Piesa cu care se încheie „Lista de păcate” este despre Unitatea cu Tot Ceea Ce Există şi despre faptul că Binele şi Răul sunt capul şi pajura aceleiasi monede. Suntem parte din aceeaşi Sursă şi atunci când vom lăsa ego-ul deoparte şi vom conştientiza că nu există separare între oameni, planetă, animale, plante, ne vom atinge adevăratul potenţial şi adevărata natură, care nu constă în separare, ci în Unitate.

EP-ul „Lista de păcate” conţine 7 piese noi şi un bonus track, iar piesa ce dă numele materialului este single-ul lansat în primăvara anului 2018, alături de Killa Fonic. Piesele au fost scrise integral de către artist, în studioul lui, LiTE Music şi sunt toate disponibile pe platformele de streaming. Un concept inedit ce s-a întâmplat pe parcursul a şase luni, începând cu single-ul „Rochia ta” şi până în prezent, Liviu a lansat de pe EP câte o piesă în fiecare zi de joi a fiecărei luni.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook