7 iulie 2017

Îmbrăcaţi sau goi

După imnul „Ne facem auziți”, din 2014, Alina Eremia şi trupa Vunk s-au reîntâlnit pentru a lansa piesa „Îmbrăcaţi sau goi”. Compusă de Vunk, melodia are ingredientele necesare pentru a deveni hit. Realizat într-o atmosferă retro, videoclipul piesei aduce aminte de frumuseţea anilor ’50. Protagoniştii, Alina Eremia şi băieţii de la Vunk, au filmat într-o zi caniculară de vară, la peste 35 de grade, timp de 14 ore. Clipul, regizat de Dan Petcan, este plin de culoare şi spune o frumoasă poveste de amor. Alina Eremia a schimbat 4 ţinute pentru a intra în pielea personajului, o femeie iconică a anilor ’50.



Alina Eremia spune:

Eu zic că „Îmbrăcaţi sau goi” este melodia aceea cu care să îţi începi o zi de vara sau să o asculţi în drum spre mare, când te gândeşti cum să îţi arunci hainele pe şezlong şi să alergi în mare. Videoclipul l-aş descrie aşa: pop-art, animat, retro, gaşcă de prieteni cum se purta în anii 50, culoare. Îi mulţumesc regizorului Dan Petcan pentru al treilea clip consecutiv şi pentru că reuşeşte, de fiecare dată, să surprindă ceea ce mi-am dorit.

Cât despre colaborarea cu Vunk, artista mărturiseşte:

Am ştiut că va ieşi un hit, când am început colaborarea cu trupa Vunk. Piesa m-a prins de la prima ascultare, la scurt timp am mers în studio şi mi-am pus amprenta.

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a compus piesa cu cineva anume în gând:

Am scris piesa asta cu gândul de a o cânta cu Alina. Dialogul din versuri l-am scris imaginându-mi ce fel de persoană este ea, sperând să se regăsească şi în mesaj, dar şi în cuvintele care îl povestesc. Cred că nu a fost o coincidenţă că ea a ascultat prima dată piesă la studio, la înregistrări, chiar într-o zi de marţi, aşa cum este şi versul cheie „ne întoarcem într-o marţi!”

„Îmbrăcaţi sau goi” este a doua colaborare a Alinei Eremia cu trupa Vunk. Single-ul se regăseşte şi pe cel mai nou album Vunk, „Extrovertit”, lansat pe 25 mai 2017, şi se află şi pe primul album solo, pe care Alina Eremia îl lansează în această toamnă.

Din echipa de creaţie a videoclipului au făcut parte Cosmin Florea (styling), Diana Ionescu (make-up) şi George Cozma (hairstyling).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook