16 februarie 2018

Doar noi

După „Freeze”, melodia de succes pe care Alina Eremia a avut-o alături de Monoir, artista colaborează cu Mark Stam, cântăreț și compozitor de peste Prut, pentru o versiune inedită a piesei „Doar noi”. Inițial lansată doar de către Mark, piesa beneficiază acum și de Alina Eremia, a cărei voce adaugă un plus de valoare, completând „tabloul de doi”, mai ales că a fost lansată chiar de 14 februarie, de Valentine’s Day, moment în care este celebrată iubirea la nivel mondial.



Piesa „Doar noi” a fost compusă în mare parte de către Mark. Textul a fost scris de Irina Kupko, iar producția poartă semnătura lui Mark Stam și a cunoscuților Marco & Seba. Inspirația lui Mark Stam în momentul în care a compus piesa este clară – o persoană dragă pentru care a nutrit sentimente profunde.

Mark Stam mărturiseşte:

Piesa aceasta este o sesiune de terapie ce a avut loc în mine însumi. Este istoria unei relaţii care nu a avut loc, o iubire platonică. Sunt sigur că mulţi dintre voi se vor regăsi în ea.

Realizat într-un cadru romantic, videoclipul piesei este regizat de Spoială Brothers și ne transpune într-o poveste de dragoste ilustrată printr-o coregrafie puternică, dar plină de sensibilitate. Cei doi protagoniști au filmat pe parcursul a 26 de ore, la temperaturi scăzute, într-o casă din care lipsea căldura. Mai mult, pentru videoclip, Alina Eremia și-a schimbat și look-ul, pentru a intra în pielea personajului, o tânără îndrăgostită care luptă pentru partea de iubire ce i se cuvine.

Alina Eremia spune:

„Doar noi” este acea melodie pe care o poți asculta în orice stare. Indiferent că ești supărat, trist, fericit, îndrăgostit, versurile piesei te duc în direcția în care vrei să fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decât acum, în luna iubirii. Ma bucur nespus că pot să cânt aceasta piesa alături de Mark Stam, un artist incredibil de talentat.

Piesa „Doar noi”, colaborarea dintre Alina Eremia și Mark Stam, este o coproducție MediaPro Music, Global Records și Spoială Brothers.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook