28 noiembrie 2016

Vorbe pe dos

Cele mai frumoase piese iau naştere din experienţele proprii, iar de această dată Alina Eremia surprinde cu o melodie de dragoste, plină de sensibilitate şi melancolie, în egală măsură. „Vorbe pe dos” este o retrăire a unor amintiri frumoase între doi îndrăgostiţi, care în final au ajuns să îşi spună cuvinte fără rost.


Alina Eremia declară:

Mesajul piesei este acela că vorbele pot cântări foarte mult, iar folosite ca arme, ele pot răni profund. Este foarte important să comunicăm, aceasta fiind cheia unei relaţii armonioase, de lungă durată.

„Vorbe pe dos” a luat naştere în studioul Mango Music, unde Alina a auzit un instrumental care i-a atras atenţia. Mai departe, artista a scris versurile, fiind inspirată de o experienţă personală, dar şi de multitudinea de emoţii şi poveşti ale oamenilor din jurul ei. Producţia a continuat în studiourile DeMoga Music, iar la piesa au lucrat Mădălin Roşioru şi Octav Mihai.

Artista mai spune:

Piesa este ca un semnal de alarmă pentru toţi cei care au uitat să comunice. Fiind o piesă în care cred cu tărie, îmi doresc să ajungă la inimile oamenilor şi să schimbe în bine acolo unde este loc de mai mult.

Alina Eremia şi-a imaginat videoclipul încă din prima clipă în care a ascultat piesă, iar viziunea ei a fost pusă în imagini de către regizorul Dan Petcan, care a sustras perfect esenţa ei şi a creionat o poveste autentică. În acest proiect au fost implicaţi: Andrei Roşu, actorul din videoclip, Silvia Cristescu şi Irina Hartia s-au ocupat de styling, Diana Ionescu – make-up şi Marian Capet şi George Cozma, hair.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook